hummelumm

Ja juste nu sitter jag i datarummet min kusin niklas har gjort stolen löjligt låg men jag orkar inte dra upp den...
Jag har varit med marvus sedan i torsdags och idag var vi och letade gitarr åt honom. VI hittade en svart en den var riktigt fin och lät skithäftigt kom ihåg det när han e rockstjärna han är min.
I torsdags  så hade vi en påsktävling i skolan den klass som hade mest gula plagg på sig vann våran klass kom 3a vi hade 71 plag tillsammans. VI hade dock vunnit om vi hade kört procentuellt eftersom vi var 28 och fick 71 plagg medan de klasser som kom 1a och 2a var över 30 och hade typ 76 och 79 plagg. synd men det var "bara" godis som pris i alla fall ^ ^roligt att klassen engagerade sig iaf.
nu sitter mamma carola och pappa och lyssnar på 40 soft rock songs ellre något sånt på Vh1 men den här listan var riktigt konstig skulle inte kalla det soft rock iaf.

Flumm på er till nästa gång

älskling<3333333333333

Jag kommer ihåg en gång när du smsade mig om att du ville ha en kram. Och jag kramade dig framför bussen innan du skulle åka. Det var mysigt och det pirrade i hela kroppen efter jag gjorde massvis med glädjeskutt.


 Kommer du ihåg när jag var hemma hos dig för första gången? Det gör jag, jag kommer ihåg att jag ljög för mina föräldrar och sa att jag skulle vara hos Anna. Sen åkte jag med bussen till dig gick hem till dig och jag stod och var så nervös. Din pappa var där så jag kände igen någon och Marika kände jag ju igen. Din mamma var jätteglad och sa hej till mig och Lasse var helflummig dom skulle till Ica Maxi eller något sådant så du och jag fick vara ensamma. Vi såg på 3 filmer Labyrinth, Streets of Fire och en till jag tror det var Pirater men jag är inte säker. Under första filmen så sa vi nästan ingenting sedan så lagade du makaroner och köttbullar till oss som vi åt och då pratade vi lite allt möjligt. Det var fortfarande lite nervöst men efter pratet var vi mer avslappnade. Under andra filmen så la du armen om mig och efter tredje tror jag att jag gav dig en puss på kinden för tydligen hade jag sagt att jag skulle göra det.


Jag kommer ihåg när du ringde mig någon helg och frågade om jag ville följa med på bio. Efter mycket övertalande så sa min mamma ja efter att jag hade erkänt att jag skulle gå med en kille som jag tyckte om jättemycket. Dina föräldrar skulle besöka någon och du jag och Marika gick och såg Ice Age 2. På vägen hem stannade vi och åt på Vegabaren där jag aldrig hade ätit förut. Ni bjöd på allt och jag var proppmätt efter allt jag hade fått trycka i mig även den där gudomliga glassen.


Efter alla dessa grejer som vi hade gjort tillsammans och eftersom att vi pratade och umgicks mer i skolan så började folk att prata. Dom kollade på oss mer och retades och sa att vi var tillsammans. Jag kommer ihåg att du skickade sms som det stod att folk pratade och vi pratade om var vi verkligen det? Och det kunde vi ju pröva att vara för vi gillade ju varandra. Det var en torsdag och jag var på väg hem från konfirmationen.  Efter det slutgiltiga svaret att ja vi är väl ihop då så log jag hela vägen hem och kunde inte sluta le på flera dagar.


Även om jag fortfarande var väldigt blyg och ville inte kramas och pussas så mycket i skolan på väldigt länge så tyckte jag om dig. Mitt hjärta klappade alltid lika fort när jag var i närheten eller ens tänkte på dig. Jag var så otroligt glad över att du var min och jag är fortfarande lika glad. Du är underbar och du är bästast och perfektast i hela vida världen. Du får aldrig glömma att jag älskar dig det finns så otroligt många anledningar till varför jag älskar just dig.

Tack för att du är min tack för alla vara minnen vi har tillsammans. Tack för att du är där när jag behöver dig, tack för att du förstår mig, står ut med mig och tar hand om mig.

Du är det finaste jag har!

10 anledningar till varför jag älskar dig

1. För att du älskar mig

2. Sättet du kysser mig på

3. Sättet du håller om mig på

4.  Dom där otroligt dumma idéerna du kan få ibland (ganska ofta)

5. Hur du kan få mig att bli så arg på dig

6. Och hur du kan ta bort ilskan på några sekunder

7. För att du inte skäms över mig när jag är knäpp

8. För dom underbaraste ögonen som finns

9. Att du kan få mig att bli så lugn

10. Hur du kan få mig att le och gapskratta så lätt


älskling <333

Sunnerby

I 7an så pratade jag inte så mycket med dig men jag såg dig i korridorerna och du såg så söt ut. Nej det var mer i 8an som saker började hända. Jag kommer ihåg att i 8an på höstterminen så började vi prata mer. Jag antar att vi pratade om vilken musik vi tyckte var bra och så retades du antagligen rätt mycket också. Jag kommer ihåg att vi ibland kunde käka tillsammans på lunchen. Och på lucian så såg jag efter dig och du retades extra mycket så att mitt hjärta bara klappade det var mycket snö ute. Men efter du hade retats med mig så gick du och retades lika mycket med Veronica det var så alla gånger vi pratade riktigt länge eller speciellt så jag trodde inte precis att du gillade mig.  


Det första jag skrev om dig i min dagbok som jag började halvskriva i 7an var september så höstterminen i 8an om att du var tillräckligt shysst för att bli tillsammans med.

Nästa sak som jag skrev om och kommer ihåg också för den delen är när vi åkte skridskor med skolan. Vi satt nära er på läktaren det hade jag minsann koll på för jag såg till att vi satte oss där. Vi och Thomas skämtade om hur många gånger jag skulle ramla och jag hade stora problem på isen. Sen när du åkte förbi "snabbt som fan" så tog jag tag i din tröja och åkte snålskjuts till andra sidan vilket var riktigt roligt.


Nästa sak jag kommer ihåg är från i början av vårterminen. Jag såg dig i korridoren till No: n och på spanskan och i korridoren och jag bara fall. Jag bara föll för dig det var något speciellt med just dig och jag föll ännu mer än vad jag hade gjort förut och var verkligen kär. Jag började märka att det inte bara var jag som kollade på dig utan du smygtittade även på mig och mina vänner märkte det också.


 Jag kommer ihåg så väl den gången du frågade om mitt mobilnummer och jag ler när jag tänker på det. Jag och tjejerna satt vid 3:an och du  Thomas och Henrik var där också. Vi lekte och höll på med mobilerna  och du retades och tog min hatt. Vi pratade om att du tyckte om tex Halloween, wind of change  och take on me. Sen helt plötsligt när det nästan var dags att gå så frågade du ur det blå kan jag få ditt telefonnummer? Alla tjejer kollade på dig och du la du till någonting om att då kan jag ringa och störa dig på nätterna med skrik. Jag fnissade till lite och gav det till dig det var den 23 januari.


 Någonting annat som jag kommer ihåg väl är när Mattias sa att vi skulle passa perfekt tillsammans eftersom att jag hade en hatt och rock och du hade en hatt och rock och vi bara stirrade på han. En annan sak som kommer fram i min var när Moa och Jelena berättade för dig att jag var kär i dig. Jag kommer ihåg att du gick ut till mig och sa det och retades en massa och att dina kompisar gick bakom och stirrade på mig. Då var jag inte särkilt glad jag blev så paff och arg jag kommer ihåg att dom fortsatte med att ta min hatt så att jag blev ännu argare och mer frustrerad.

Men efter dom händelserna och antagligen några till så var det inte så mycket mer retningar och varken du eller jag gick vidare till nästa steg.  


När du inte visade några mer tecken på 1 månad och Niklas visade tecken på att tycka om mig i stället så började jag hålla på med han. Det blev bestämt att han och jag och massa tjejkompisar och du skulle gå på Frostbiten för jag ville inte riktigt gå själv med han. Jag kommer ihåg att det inte kändes lika speciellt som med dig men jag fortsatte för det var ju fantastiskt att någon överhuvudtaget kunde gilla mig. I mars så gick vi på Frostbiten vi möttes alla i stan det var rätt spänt mellan mig och Niklas medan du och jag kunde skämta mina tjejkompisar höll sig för sig själva. På bion när jag med nöd och näppe kom in på bion eftersom att jag var så liten. Och sen när vi såg filmen så skrattade alla bara åt den. Jag satt mitt i mellan dig och Niklas och det kändes mycket naturligare att prata med dig. På bussen hem så kramade jag Niklas när han gick av medan det kändes bara stelt. På kvällen började jag smsa jättemycket med dig i flera timmar i flera dagar och det bara pirrade i hela kroppen.


Jag kommer ihåg

Det var en ganska kall dag

I februari mars sisådär

Men jag kommer ihåg

Jag blev varmare

När det var dig jag såg

Det kändes lite fel

För det var ju egentligen inte dig

Jag skulle bli varm av

Den där dagen


Älsling <33

Jag kommer ihåg

Första gången jag såg dig

Du stod där vid dörren

Jag visste inte vem du var

Men du var blond och söt

Nu vet jag vem du är



Jag kan berätta om så många tillfällen som jag såg på dig, tillfällen där jag trodde att du aldrig skulle bli min. Att du skulle ju aldrig kunna tycka om mig, inte mig när det fanns så många andra. Men det var du som pratade med mig det var du som retades och det var du som såg på mig på det där speciella sättet. Till slut blev det vi och det känns verkligen som att det var menat att det skulle vara vi. Oavsett alla bråk och tjafs oavsett all osäkerhet och att det var Niklas var inriktad på ett tag. Men det var ju mer för att jag inte trodde på att du skulle vilja ha mig och någon ville jag ju ha, han verkade ju i alla fall intresserad.  Det var dig jag kollade på det var dig jag ville ha. Det är dig jag kollar efter det är dig jag vill ha, ingen annan.


Kyrkskolan

Jag kommer inte ihåg så mycket av kyrkskolan och dig just då.  Jag kommer ihåg att du var en av killarna jag kunde umgås med. Jag kommer ihåg att du kom in i klassrummet och att du hade Lasse med dig in och du var liksom söt. Jag var inte en tjej som tyckte killar var något speciellt jag började som sagt var inte tycka om killar förrän i 8an. Men du var liksom speciell du stod där med dina blonda lockar och jag tänkte han är väl söt, eller?


Sen kommer jag ihåg att vi brukade prata rock du visste att jag tyckte om både Alice Cooper och Europé. Jag kommer ihåg att du ibland brukade gå med mig till bussen när vi skulle åka hem. Jag kommer till och med ihåg att du frågade om vi skulle vara någon dag redan då i 5an eller 6an. Men jag misstänker att jag rodnade och sa någon dum ursäkt för pojkar hemma hos mig skulle väl inte funka?


RSS 2.0