Intressanta tankar?

Jag erkänner jag erkänner, idag blev en skolkdag. FY på dig Josefine
jaja de intressanta tankar blev ju mer att jag tror på att man kan ge sig själv sjukdom och sänka/ höja immunförsvaret. Igår var jag riktigt ovillig till att gå till skolan eftersom vi har nationella idag och tisdagar är en allmän tråkig dag.  SÅ på kvällen fick jag feber ^^ och sedan  i morse hör jag inte väckarklockorna förräns kvart i 8 -- vi börjar 8 och ajg bor typ 40 minuter från skolan med bil ^^ Mamma kom in i mitt rum väldigt arg och skrek, jag låg kvar och hon åkte.  Det e lite lustigt för när jag vaknar och inte vill gå upp som oftast händer på vardagarna dåra, då är mina ben och resten utav kroppen lite grann förlamade. Signalerna från hjärnan når inte ner till benen, de kliver inte upp från sängen!! jag kan inte ens vicka på tårna! Eller är det för att jag inte anstränger mig tillräckligt? Hmmm...
När jag var mindre och man tänkte, nej men har jag inte ont i halsne och kanske fejkhostade lite och mamma lät en vara hemma. Men nästa dag så har man inbillat sig för mycket så DÅ har man verkligen ont i halsen och är sjuk!!


Josefine

Just du...

DU, är min älskade andra del. Jag hatar dig, jag älskar dig. Jag irriteras så mycket på dig alla dina små fel, hur du känner mig så väl, hur du vet hur jag fungerar eller i vissa fall tror att du vet hur jag fungerar. Men jag älskar dig oavsett hur sjukt irriterad och arg jag kan bli på dig. För du är rätt. Jag vill inte tänka på hur det skulle vara utan dig, för du gör mig hel. Oavsett hur barnslig och småtänkande du kan vara så älskar jag dig. JAg vet inte riktigt varför... men jag gör det. Jag älskar hur du får mig att känna, jag älskar hur liten men samtidigt stor du får mig att känna mig, jag älskar hur snygg du får mig att känna mig. Jag älskar just DIG!!!!
  Och nej älskling jag skiter faktiskt fullständigt om du köper mig grejer, om du bjuder mig på bio eller ej eller nåt sånt. Det är dom små sakerna som betyder, hur du anfaller mig på filten och låter mig vinna när vi brottas, hur du tröstar mig när jag håller på och ramlar ihop utav ilska och gråt. Alla dom gånger jag ser din busiga blick i ögonen, eller när du bara ligger och säger att du älskar mig. Hur du masserar mig eller knäcker till min rygg om det går när jag har ont, hur du kramar om mig och säger fina saker det finns så många småsaker som jag älskar dig för.
Det är inte som stora sakerna i livet det är dom smååååå.

I'm so not over you

Åksjuk?

Vette fan vad som hände i morse men sjuk blev jag.... Skulle egentligen ha åkt samma buss som marcus eftersom vi började halv 10 idag. Men den missade jag blev riktigt sur på lilla mamma och bror. Sedan när jag kom till skolan mådde jag riktigt illa och hade ont i magen :/ vet inte om det var nåt jag åt igår eller för att jag inte åt så mycket eller om det var för att mamma körde ryckigt vet ej.
Efter att ha spytt 2 gånger och ena gången fått gå snabbt från geografilektionen så ringde jag mamma och åkte hem...

Sedan har jag suttit här vid datan och klappat lite på hunden. Jag tror för övrigt att det inte är meningen at jag ska vara med i haninges ungdomsfullmäktige?? första gången det var möte så hade jag iinfluensa och nu mådde jag inte särkilt bra heller? Happ...

Ah, kläder

Jakten på de perfekta plaggen
Jo, nu är det ju såhär att som de flesta vet så tycker många många kvinnor om att shoppa, inte alla men många. Personligen är jag inte ett sånt stort fan som många andra är men ibland så slår det till och jag bara måste gå och shoppa. Jag har en misstanke att det slår till som det gör eftersom att jag letar efter ett utav de perfekta plaggen! 
Självklart undrar ni, vad är då ett perfekt plagg?
  Jo när ni går runt där i affären ibland i tristess ibland i extatisk lycka så hittar ni ett plagg. Det kan vara en tröja, trikå,jacka, byxor, ja ibland skor!  Skor är dock inte lika ofta perfekta plagg på alla punkter eftersom att man kan få skavsår av dom de första dagarna.. Synd mycket synd...
Vi går vidare man får alltså syn på ett plagg och säger ja den provar vi, ibland tror man sig till och med vara ful i den! MEN man provar i alla fall, det är trots allt kul att prova kläder och bara för den här gången så kanske den där liknande toppen ser annorlunda ut på dig. Man går in i provrummet och byter om och det bara klickar!  Ibland händer det att man inte blir kär vid första ögonkastet men oj, oj, oj vad det satt snyggt! och är den inte rätt så bekväm... Man köper det såklart och åker hem, hemma provar man det en gång till och går runt i det och det känns helt fantastiskt! Du kan gå omkring och känna dig så jävla het! Ingen kan klå dig i snygghet inte i den här! Det går inte att beskriva känslan man känner sig så otroligt glad, äntligen ett perfekt plagg det var så länge sen sist.
Jag kan glatt upplysa er om att jag har fått tag i några sådana plagg i mina shoppingdagar och det känns riktigt najs! Tyvärr är mång utav dom riktigt urtvättade eller trasiga så snart är det dax att hitta ytterligare några!

Ett perfekt plagg uppfyller vissa punkter såsom:
Man känner sig otroligt fin i det
Det är bekvämt men snyggt
Helst lagom pris ännu mer perfekt om det är billigt
Tål många tvättar och slits inte ut
Passar till många andra plagg och "outfits"
Man mår alltid bra i det plagget


Vet ni inte vad jag pratar om? Stackars er, gå ut och kolla i affärer hitta det perfekta plagget och köp inget onödigt! Är du inte nöjd gå tillbaka och byt! För trots allt även om kläder är roliga så behöver vi ju inte bidra till världens matrialism!  Ha det så kul gott folk! Vet ni några mer punkter? Kommentera!

Josefine fröken grön och rödälskare inte nödvändigtvis tillsammans


RSS 2.0